Anlægsgartner på Sjælland

Alt i havearbejde og brolægning

Anlægsgartner på Sjælland

Alt i havearbejde og brolægning

Vi gør det nemt for dig

Det kan være en stor mundfuld at sørge for hækklipning, græsslåning, belægninger m.m., som betyder meget for din boligs samlede udtryk.

Hos Borup Enterprise kan vores anlægsgartnere hjælpe dig med alt fra alment havearbejde til at udføre belægninger, som terrasser, indkørsler m.m. Her får du en anlægsgartner som tager sig af hele din grund, uanset hvor meget du ønsker hjælp til at passe og vedligeholde. På den måde slipper du for at bruge meget tid i haven, i en travl hverdag, eller bliver aflastet hvis du ikke kan overkomme opgaven selv. Anlægsgartneren tager det tunge slæb med etablering af blomsterbede, opgravning af rødder, flisebelægning eller hvad du ellers går og drømmer om.

Anlægsgartnerarbejde på hele Sjælland

Vi har faste aftaler med flere glade kunder, som vi jævnligt besøger og sørger for at græsplænen er sund og nyslået, hækken er nyklippet og ruder i hus og drivhus er nypudsede og skinner. Vores kompetente anlægsgartnere kører også ud hvis du bare har brug for en hjælpende hånd en enkelt gang, men vi håber selvfølgelig at du vil vælge os, som din foretrukne partner i fremtiden.

Vores anlægsgartnere kører dagligt til private, erhvervskunder samt boligforeninger på hele Sjælland samt Fyn . Hvad enten du gerne vil have professionel hjælp til haveservice eller andet ejendomsrelateret, kan vi tilbyde dig vores hjælp. Vi er det oplagte valg, hvis du gerne vil have en serviceløsning med en erfaren anlægsgartner, som udfører arbejde af høj kvalitet til meget fornuftige priser.

anlægsarbejde ved vej
have før græslægning

Vores anlægsgartner hjælper dig bl.a. med:

  • Haveservice, herunder beplantning, hækklipning, opgravning, etablering af bede m.m.
  • Belægningsopgaver som fx. terrasse, indkørsel og flisebelægninger.

Vi kører dagligt til opgaver på hele Sjælland og Fyn. Med over 20 års erfaring i branchen kan vores anlægsgartner garantere, at du får personlig og kompetent service, samt et slutresultat af højeste kvalitet. Vi tager altid hensyn til blomsterbede, græsplæne og andre områder i din have, som ikke må spoleres når vi arbejder. Når vi kører igen, efterlader vi et pænt resultat og rydder altid op efter os.

Ring til os på 70 10 10 11 eller send os en e-mail på kontakt@borupenterprise.dk – alternativt kan du benytte vores kontaktformular her på siden, og vi vil derefter vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Indhent gratis tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Det er ofte nødvendigt for os at besigtige opgaven, før vi kan give et konkret tilbud.