Brolægger på Sjælland

En stabil samarbejdspartner

Brolægger på Sjælland

En stabil samarbejdspartner

Vi laver alt inden for brolægning

Er du på udkig efter en professionel brolægger til at realisere jeres projekt på Sjælland?

Hos Borup Enterprise har vi mange års erfaring i branchen og kan hjælpe med alt inden for brolægning. Vi tilbyder tjenester til både private og erhvervskunder, såsom design og lægning af fliser eller klinker på terrasser, indkørsler og stier. Vi kan også hjælpe med at reparere og vedligeholde eksisterende områder.

Skræddersyet til netop dig

Vores brolæggere er ekstremt fleksible og leverer et topprofessionelt stykke arbejde uanset opgavens omfang og kompleksitet. Vi arbejder effektivt, leverer til tiden og gør det altid til en attraktiv pris.

Vi er først færdige, når du er tilfreds

Vi afslutter ikke et samarbejde uden kunden er tilfreds med resultatet.  Vi holder, hvad vi lover og leverer et professionelt og langtidsholdbart produkt. Hos os går god service og høj kvalitet hånd i hånd.

Skal vi tage en snak?

Er du interesseret i at høre nærmere og indhente et knivskarpt tilbud, kan du give os et kald eller udfylde kontaktformularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

Gratis besigtigelse & tilbud

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og en kort beskrivelse af din opgave, så vender vi straks tilbage. Ofte har vi brug for at komme ud og besigtige projektet, før vi kan give et retvisende tilbud.

anlægsarbejde
professionel fliselægning