Ejendomsservice

Trofast samarbejdspartner til din boligforening

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Ejendomsservice

Når skaden er sket, er det vigtigt at modtage hurtig og præcis behandling, samt sikring af den skadede bygning. Skaden skal hurtigt inddæmmes, så den ikke forplanter sig til resten af ejendommen, og dermed forårsager endnu større skader.

Vi har mere end 20 års erfaring med effektiv skadeservice. Derfor kan vi gå ind til en hvilken som helst situation, få overblikket, tage kontrollen, og igangsætte de nødvendige procedurer til at stoppe, udrede og genoprette, efter store og små skader.

Hvad enten du skal vælge en fast skadeservice-partner, eller står i en akut situation der kræver umiddelbar skadeservice, så står vores folk klar til at rykke ud.

Effektiv og grundig ejendomsservice

Når du vælger Borup Enterprise, som din samarbejdspartner, får du kompetent viceværtservice med erfaring på en lang række kompetenceområder. En af fordelene ved dette er, at vi også kan hjælpe til ved pludselige skader, som fx vand- og fugtskade, brandskade, stormskade og oversvømmelse. Vi kan altså rykke ud akut og sørge for at inddæmme og udbedre skaderne, så I bliver påvirket mindst muligt når uheldet er ude.

Vores mere end 20 års erfaring i branchen betyder, at vi har kendskab til de rutinemæssige opgaver, men også hurtigt kan finde en løsning på mere komplekse og unikke udfordringer. Vi tilbyder jer en aftale med personlig ejendomsservice og overkommer enhver forhindring i det daglige arbejde på jeres ejendomme.

Ring blot til os på 70 10 10 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi kan også fanges på mail, på kontakt@borupenterprise.dk. Vi sidder klar til at besvare jeres henvendelse og finde frem til et uforpligtende tilbud i samarbejde med jer.

Arbejder ved kontor
lager