Entreprise

Professionel entreprenør for private og erhverv

Entreprise

Vi klarer alle fagområder

Borup Enterprise består af et dygtigt team med diverse fagfolk inden for diverse områder. Gennem årene har vi udviklet vores kompetencer, og kan i dag klare entrepriser inden for:

Kræver opgaven hjælp fra professionelle murere, tømrere el. lign, hjælper vi også gerne. Vi har opbygget et tæt netværk af dygtige samarbejdspartnere, som vi gerne inddrager i entreprisen ved behov.

Som entreprenør er det vigtigt med et godt overblik. Projekthåndtering, kommunikation og konkrete aftaler er tre af vores fokuspunkter ved enhver entreprise. Kvalitet er en selvfølge, og vi sigter altid efter at yde kompetent og rådgivende service som er 100% tilfredsstillende. Og med mere end 20 års erfaring i branchen ved vi hvad der skal til, for at fuldføre en opgave anstændigt fra A-Z.

skadeservice
gravearbejde

Du kan regne med os

Det er vigtigt for os, at jeres behov bliver afstemt lige fra start af. Heraf kan vi komme med klare, tydelige og ikke mindst gennemsigtige priser og deadlines. Vi værner om transparent kommunikation med kunden, hvorfor forventningsafstemning altid spiller en stor rolle i starten af samarbejdet.

Ud fra jeres projekt skræddersyr vi en vejledende pris. Inden prisgivning rådgiver vi naturligvis og kommer gerne ud for at besigtige opgaven. Har I løbende spørgsmål til os, sidder vi altid klar ved telefonen og vender hurtigt tilbage på mail/sms. Det er vigtigt for os, at I føler jer hørte gennem hele samarbejdet.

Kontakt os for professionel rådgivning

Lyder vi som den rette entreprenør til jeres opgave? Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne hos Borup Enterprise. Vi tager hånd om jeres ønsker og behov fra i kontakter os til opgaven er fuldført 100%. Der bliver aldrig gået på kompromis med aftalen, og vi sørger for at afstemme det hele med jer inden projektstart.

Skal I bruge professionel rådgivning inden i beslutter jer, så kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven. I er i trygge hænder hos os. Ring på telefon 70 10 10 11, send en mail til kontakt@borupenterprise.dk eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi straks tilbage.