Asbestsanering i hele Danmark

Fjernelse, sanering og rengøring af asbest og asbestholdigt materiale. Hos os kan du med ro i maven forvente en sikker, tryg og effektiv proces.

Borup Enterprise set på DR Nyheder

Asbestsanering i hele Danmark

Fjernelse, sanering og rengøring af asbest og asbestholdigt materiale. Hos os kan du med ro i maven forvente en sikker, tryg og effektiv proces.

Borup Enterprise set på DR Nyheder
20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Mistanke om asbest? Få det tjekket!

Asbest kan være farligt når det skal fjernes, eller når du arbejder med nedrivning eller fjernelse af asbestholdigt materiale. Derfor er det vigtigt at asbest-saneringen bliver udført korrekt og med de rette forholdsregler. Arbejder du til dagligt i omgivelser hvor der forekommer støv fra asbesten, kan du være i den situation at asbesten spaltes i meget små fibre. I disse situationer bliver asbest fibrene så fine at det ikke kan ses med det blotte øje. Indånding af disse fibre er langt det største helbredsmæssige problem.

Du kan blive alvorligt syg

Asbest kan fremkalde flere sygdomme som eksempelvis:

  • Asbestose (stenlunger) – Kronisk lungesygdom
  • Lungekræft
  • Lungehindekræft
  • Fortykkelse af lungehinden

Hvilke materialer er asbestholdige?

I Danmark var asbest populært til brug i diverse byggematerialer. På daværende tidspunkt, så man en fordel i, at asbest mindsker risikoen for brandfare, men man var ikke klar over de sundhedsmæssige konsekvenser, forbundet med brugen af asbest. Senere blev det slået fast, at asbest er yderst skadeligt og kan medføre ubehagelige symptomer og sygdomme, hvis det håndteres forkert. Derfor blev asbest forbudt i 1986, men mange bygninger fra 60’erne og 70’erne, kræver stadig asbest-sanering i forbindelse med ombygning, nedrivning eller renovering. Du bør derfor vælge Borup Enterprise til at udføre din asbest-sanering. Vi har det nødvendige udstyr og den påkrævede viden, for at kunne udføre asbest-sanering, uden at udsætte personer for de skadelige asbestfibre.

Asbest findes bl.a. i følgende materialer:

  • Tag- og loftsplader
  • Facader
  • Vinylgulv og gulvlim
  • Beton
  • Rørisolering

Optimal asbest-sanering og nedrivning

Det er meget vigtigt at asbesten nedtages med de rigtige værktøjer og sikkerhedsforbehold, således at du undgår, at mennesker eller dyr omgås det farlige asbeststøv.
Hos Borup Enterprise har vi uddannet personale og stor erfaring med asbestsanering – at fjerne alle former for asbest og asbestholdige materialer. Vores skadeservice kører ud til alle slags bebyggelser, hvor der kan være asbest, herunder bebyggelse hvor der anvendes asbest til tag- og facadebeklædning, isolering, fliseklæb m.v.

Din samarbejdspartner ved fjernelse af asbest

Vi rykker ud i hele Danmark, og med over 20 års erfaring i branchen kan vi forsikre levering af kompetent asbest-sanering af højeste kvalitet, og dermed sikre at nedtagelsen af asbestholdige materialer bliver udført på korrekt vis.

Ring til os på 70 10 10 11 eller send os en e-mail på kontakt@borupenterprise.dk – alternativt kan du benytte vores kontaktformular her på siden, og vi vil derefter vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud på din asbest opgave