Genopbygning

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Genopbygning

Når skaden er sket, kan det virke meget uoverskueligt at sikre, sanere og genopbygge det ødelagte. Ved skimmelsanering kan det være nødvendigt at bryde store dele af ejendommen ned for at få bugt med problemet. En genopbygning tager tid og kræver hårdt arbejde. Ikke nok med at skaden skal udbedres, men det økonomiske aspekt er også en stor del af opbygningen.

Skader kan ofte være meget store eller så komplicerede, at det ikke er til at tage sig af, på egen hånd. Derudover kan du udsætte dig selv for fare ved at udføre sanering og efterfølgende genopbygning, uden at tage de korrekte forbehold.

Projektledere med stor erfaring i genopbygning

Hos Borup Enterprise sidder vi klar døgnet rundt til hvis du står i en skidt situation. Efter skimmelsvamp eller brandskade kan det hele være et stort rod, som ikke er til at finde hoved og hale i. Med en dygtig projektleder, kan genopbygningen ske på bedst mulig måde, så der bliver taget højde for alle detaljer.

Vores dygtige og veluddannede personale er til for dig. Vi sørger for at tage styringen med at kortlægge hele genopbygning i form af:

  • Kontakt til forsikringselsskab
  • Kontakt til håndværkere
  • Skadestyring
  • Skadesbegrænsning
  • Afdækning
  • Sporbevaring
Tag-renovering
fliselægning

Vi tager os af hele processen

Vores projektleder skaber sig et overblik over skadernes omfang og sørger for at oprydnings- og reparationsarbejdet bliver igangsat. Hvis skaden er sket på indbo eller på bygninger, agerer vi gerne bindeled mellem dig og din forsikring, således at du ikke behøver at bekymre dig om økonomien. Er skaden sket i en erhvervsejendom, sørger vi i så vidt mulig omfang at arbejde således at du kan fokusere på det der er vigtigt – at drive din forretning.

Vi sørger derudover for at der bliver tilkaldt dygtige håndværkere til selve reparationen og genopbygningen efter skaderne, således at bygningen kan blive opbygget præcis som du gerne vil have det.

Få en trofast partner i din genopbygning

Hos Borup Enterprise ønsker vi at være til for din skyld, så du kan fortsætte din hverdag, og ikke skal koordinere et uoverskueligt genopbygningsprojekt. Vores skadeservice sidder klar til at hjælpe dig, døgnet rundt. Du kan kontakte os på 70 10 10 11. Alternativt kan du sende os en e-mail på kontakt@borupenterprise.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et uforpligtende tilbud.