Nedrivning

… tilbygning, udestue, skur og andre bygninger.

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Nedrivning

Står du i den situation, at en bygning er så medtaget af brandskader eller andre skader, at det ikke kan lade sig gøre at redde den? Eller har du købt en grund med et gammelt hus, men vil bygge nyt? Uanset om du skal rive enkelte vægge eller tag ned, eller måske endda at jævne hele bygningen med jorden, magter vi opgaven med nedrivning af hus. Vi sørger for alle maskiner, samt bortskaffelse af skrot og andre materialer fra vægge, tag, elinstallationer, loft, vvs mv.

Det er meget vigtigt at en nedrivning af hus, eller anden bygning, foregår korrekt og i et sådant omfang, at det ikke er til yderligere skade på andre bygningsdele eller andre dele af bygningen såsom udestue, garage eller lignende. Udover dette kan der være fare for selv at komme til skade under en nedrivning, hvis der ikke er skabt komplet overblik over skadens omfang. Vi vægter personsikkerheden højt og benytter det nødvendige sikkerhedsudstyr, for sikkert at kunne udføre nedrivning af hus.

De fleste nedrivninger skyldes at bygningen er udtjent og utidssvarende. Det kan derfor være billigere at rive bygningen ned og bygge en ny, da en ny bygning vil have bedre isolering, kloakering, design mv. Nedrivning af hus skaber muligheden for at designe og indrette det nye hus, præcis som du ønsker det. Vi river ned og kan også hjælpe med opgaver i forbindelse med det efterfølgende nybyggeri på grunden.

Effektiv nedrivning af hus

Hos Borup Enterprise har vi mange års erfaring og veluddannet personale til at håndtere alle typer nedrivning af hus . Alt lige fra en simpel væg til mere komplekse bygninger. Vi har døgnåbent og kan rykke ud 365 dage om året.

Vores ekspertise ligger i tæt rådgivning og samarbejde vedrørende:

  • Huse
  • Ejendomme
  • Komplekser
  • Anlæg og stålkonstruktioner
  • Nedrivning i forbindelse med renovering
  • Sprængningsopgaver i forbindelse med større bebyggelser

Vi har samarbejdspartnere til alle opgaver og stiller alle typer værktøj og maskiner til rådighed, således at nedrivning af hus eller anden bygning, foregår i et sikkert omfang. Vi skræddersyer altid en løsning efter dine behov. Så sker alt nedrivningsarbejde korrekt og med præcision.

Vi sørger derudover også for at sortere alt det nedbrudte materiale, så mest muligt kan genbruges. Alt det som ikke kan genbruges bliver kørt til kommunalt godkendte modtagestationer. På den måde gør du mest muligt for at skåne miljøet og giver størst mulighed for genbrug af de gamle bygningsmaterialer.

Tryghed og overblik

Inden nedrivningen går i gang, besigtiger vi opgaven sammen med dig for at skabe det store overblik, så du kan få en pris og en tidshorisont for færdiggørelse af projektet. Vi ønsker at processen skal være overskuelig og effektiv. Alt planlægges så tidsspilde minimeres. Du skal slet ikke tænke på nedrivningen undervejs. Hos Borup Enterprise ApS tager vi hånd om det hele.

Kontakt os i dag på 71 99 31 31. Alternativt kan du sende os en e-mail på kontakt@borupenterprise.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, så rykker vi ud og hjælper dig med dit nedrivningsprojekt og alle relaterede ydelser.