Ødelagte ruder

Trofast samarbejdspartner til din boligforening

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Ødelagte ruder

Har du været udsat for hærværk, flyvende tagsten eller andre former for skader som har forårsaget knuste ruder? Nu handler det om, at få sikret din butik, dit kontor, eller anden ejendom, mod indbrud og risikoen for hærværk på ejendommens inventar.

Som butiksejer, kan det være yderst problematisk med.

Grundig rudeafskærmning

Hos Borup Enterprise rykker vi ud 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Vi har over 20 års erfaring, og dermed er du hurtigt i sikre hænder, hvis uheldet er ude.

Vi dækker fuldstændigt af med kraftige plader og låse, således at der ikke er yderligere adgang til bygningen, samtidig med at yderligere skader og/eller hærværk forhindres. Derudover reparerer og udskifter vi det beskadigede glas.

Vi tilbyder desuden at udskifte glasset med det samme, hvis du ikke ønsker at have plader for ruderne. Det kunne eksempelvis være ved en butiksfacade.

Ødelagte ruder
Træplade til at dække ødelagt rude

En fast kontaktperson

Vi sørger for at du får tilknyttet en kontaktperson hos os, således at hele processen foregår med så stor gennemsigtighed som muligt. Vores kontaktperson vil rådgive dig undervejs i arbejdsprocessen og skræddersy en løsning, så du får udskiftet det ødelagte glas, hurtigst muligt.

Din partner til effektiv skadeservice

Vi sidder klar ved telefonerne når skaden er sket. Du kan ringe til os på 70 10 10 11 – så rykker vi hurtigt ud og sikre det beskadigede. Alternativt kan du sende hos en e-mail på kontakt@borupenterprise.dk eller udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, hvor du kan indhente et uforpligtende tilbud.

Vi tager altid telefonen og svarer straks på din henvendelse.