Renovering

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Renovering

Efter skimmelsanering eller brand, kan der være store skader på ejendommen. Denne må derfor renoveres ved hjælp af de helt rigtige materialer, teknikker og med stort overblik.

Hos Borup Enterprise er vi helt klar over at det er en tillidssag at renovere din ejendom og opbevare dit indbo mens renoveringen står på.

Vi tilbyder renovering og følgeskadebekæmpelse i forbindelse med alle typer af skader på bygning og/eller inventar, heriblandt:

Vi har lagerlokaler, tilknyttet vores skadeserviceafdeling, hvor alt relevant inventar og indbo kan opbevares forsvarligt undervejs i renoveringsprocessen. Vi tilbyder renovering og opbevaring til private såvel som virksomheder, som har haft skader.

Rengøring af indbo

Vores løsøre-afdeling står for nedpakning af indbo i tilfælde af skade. Selve processen foregår på følgende måde:

  • Rengøring af indbo efter brandskader.
  • Sikring og korrosionsbeskyttelse af sensitivt materiale, såsom maskiner
  • Lugtsanering af skadested, heriblandt ozonbehandling hvis påkrævet
  • Nedpakning og flytning af indbo
  • Opbevaring af indbo
  • Udlevering af indbo efter at renovering er færdiggjort. Vi sørger for at alt bliver flyttet fra lager til bygning igen.

Vores erfarne og professionelle fagfolk sætter en ære i, at det opbevarede indbo bliver leveret tilbage i original og pæn stand efter endt rengøring. Derfor skal du ikke bekymre dig om dine ejendele.

renovering af sal
færdigt loft i omklædningsrum

Døgnåben skadeservice

Vores skadeservice har døgnåbent alle ugens dage, hele året rundt. Vi rykker ud så snart at du har behov for det. Sammen lægger vi en plan for, hvordan oprydning og eventuel renovering efter skaden skal forløbe. Vi hjælper dig også gerne i dialogen med dit forsikringsselskab, således at du ikke skal tænke på det økonomiske forhold når det kommer til skader som bygningen har pådraget sig.

Få en trofast partner i renoveringen

Hos Borup Enterprise får du en samarbejdspartner som sætter dine behov øverst. Ring til os i dag på 70 10 10 11 eller send os en e-mail på kontakt@borupenterprise.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.