Sikring & Bekæmpelse af duer

Professionel duebekæmpelse og duesikring i hele Danmark

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Sikring & Bekæmpelse af duer

Effektiv bekæmpelse af duer

Duer kan i dagligdagen virke harmløse og fredelige, og det er de sådan set også. Til gengæld er duer ikke de klogeste dyr i verdenen, og kan ofte begive sig på eventyr ved områder, som ikke er egnet for fugle. Her farer de vild og finder ofte aldrig ud igen. Det er hverken et kønt syn eller en rar fornemmelse. Ligeledes bærer duer ofte rundt på en lang række sygdomsbakterier.

Af disse årsager kan bekæmpelse af duer og efterfølgende duesikring være nødvendigt. Vi oplever en stor efterspørgsel for duebekæmpelse ved:

 • Lufthavne
 • Fabrikker
 • Togstationer og andre offentlige arealer
 • Store åbne bygninger
 • Kirker
 • Altaner
 • Lofter
 • Tage

Borup Enterprise har det rette udstyr til sikring og bekæmpelse af duer. Vi står for at fjerne de døde/levende duer, rengøring og efterfølgende opsætning af duesikring.

Harmløs duesikring til ethvert behov

Der findes mange forskellige måder at sikre mod duer og andre flyvende skadedyr. Kontakter du os, præsenterer vi dig for de forskellige muligheder og rådgiver ift. den bedste løsning. De mest gængse løsninger her:

 • Elektronisk sikring (afskrækkende lys og lyd)
 • Visuel sikring (til at afskrække)
 • Mekanisk sikring (fysisk blokering)

Vores løsninger er diskrete og fremstillet til at holde længe, uden at gå på kompromis med bygningens arkitektur eller omgivelserne. Du vil slet ikke lægge mærke til, at vi har monteret duesikring.

duebekæmpelse
bekæmpelse af duer

Duer i kirker

Efter mange år i branchen har vi oplevet en stor efterspørgsel på bekæmpelse af duer i kirker. Det kan være svært at få fat på de duer, som lægger sig i toppen af kirken. Det er super vigtigt, at man får gjort noget ved sagen hurtigst muligt, så man ikke ender med ubehagelige lugte og andre gener fra døde fugle og afføring. Vi tilbyder også aflivning af duer, hvis nødvendigt.

Lad os rådgive dig til den rette løsning

Vores eksperter inden for skadeservice står klar til at rådgive dig. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så du kan få den helt rette løsning. Med mange forskellige muligheder kan det være svært at vælge den rigtige sikringsløsning til sit behov. Derfor har vores specialister et stort fokus på at matche din situation med den rette duesikring.

Skal du bruge duebekæmpelse? Vi dækker hele Danmark og kan hurtigt komme ud til dig på Jylland, Sjælland og Fyn. Ring på telefon 70 10 10 11, send en mail til kontakt@borupenterprise.dk eller udfyld formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.