Skimmelsvamp undersøgelse i hele Danmark

Vi undersøger din ejendom for skimmelsvamp

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Skimmelsvamp undersøgelse i hele Danmark

Grundig og effektiv skimmelsvamp undersøgelse

Er du i tvivl om der er skimmelsvamp i din ejendom? Lad professionelle undersøge området grundigt og effektivt med det rette udstyr. Som kunde hos Borup Enterprise driver du gavn af flere generationers erfaring inden for hele håndværksbranchen. Vi har udført stort set alle former for skadeservice rundt omkring i hele landet.

Skal du have udført en skimmelsvamp undersøgelse, tør vi altså godt sige, at vi er perfekt egnede til opgaven. Du får en fast kontaktperson der hjælper dig igennem hele forløbet, så du med sikkerhed ved, at der bliver tjekket nøje. Læs også mere om faren ved skimmelsvamp ved at klikke på knappen nedenfor.

Kan du selv teste for skimmelsvamp i hjemmet?

Ja, du kan selv teste for skimmelsvamp i din bolig. Det kan gøres på flere forskellige måder. Ofte kan det være nok blot at lugte eller se efter tegn på skimmelsvampen. Nogen gange kan det dog kræve yderligere udstyr. Her kan du enten tage fat i professionelle fagfolk eller gøre brug af følgende:

  • Mycometer-test
  • DNA-test
  • Pro-clean test

Langt de fleste typer skimmelsvamp kræver både varme og fugt for at trives bedst. Døjer du med vandskader, fugtskader eller lignende er det ofte nødvendigt at udbedre disse, for at komme af med skimmelsvampen. Læs mere om fugt- og vandskader her.

skimmel

Skimmelsvamp bekæmpelse efter undersøgelse

Finder vi spor eller tegn på skimmelsvamp i din bolig, tilbyder vi naturligvis også at fjerne det. Med mange års erfaring inden for skadeservice ved vi hvad det kræver, at klare akutte opgaver grundigt. Vi har et kyndigt team af specialister, der kan klare enhver udfordring inden for skimmelsvamp bekæmpelse.

Indhent et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for skimmelsvamp undersøgelse? Giv os et kald, send en mail eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at hjælpe med din skimmel opgave.

Ring på telefon 70 10 10 11 eller send e-mail til kontakt@borupenterprise.dk.