Vandskader & Fugtskader

Vi klarer akutte vandskader efter skybrud. Er der kommet fugt i kælderen, så hjælper vi også.

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Vandskader & Fugtskader

Har der været skybrud?

Så står vi klar med akut skadeservice 24/7!

For meget regnvand skaber et stort tryk på kloaksystemet, og det kan resultere i opstemning af vand fra kloakkerne. Det kan lede til vand i kælderen, haven der skader indbo, fundament og bygningsmaterialer.

Derfor er det vigtigt at handle hurtigt, når der er kommet skybrud. Vi rykker ud med det samme!

  • Er kælderen blevet oversvømmet?
  • Er kloakken stoppet til?
  • Er der vand på toiletter
  • Er afløb stoppet?

Vi hjælper med fugtsikring, vandsugning, rengøring, desinficering, affugtning, udbedring af vandskader, sikring af indbo og meget mere.

Få bugt med din vandskade

Lige her hos Borup Enterprise står vi klar til at hjælpe dig med at få bugt med din vandskade. Vi er et professionelt firma med stor erfaring. Vi står til rådighed hos kunder i Ringsted, Sorø og Holbæk, men kører gerne ud til hele Danmark.

Uanset om der er tale om en vandskade på dit trægulv eller fugt i væg, så har vi de rette kompetencer til at udbedre skaden. Vi er en familiedrevet virksomhed med mere end 20 års erfaring i branchen, som kan varetage mange forskellige opgaver – som blandt andet bedring af fugtskade. Til dette anvender vi typisk vandsugning, hvilket er en effektiv metode.

dræn af kloak

Hvilken forsikring dækker vandskade?

Det er svært at give et klart svar på, hvem der dækker vandskade i din bolig, da det kan variere. Typisk dækkes vandskader dog af en forsikring, som enten kan være en husforsikring, ejerskifteforsikring eller en indboforsikring.

Forholdene kan dog variere, alt efter om der er tale om en ejerlejlighed, en lejebolig, eller hvis det er din overbo, som er skyld i fugtskaden i din bolig.

Hvis du opdager fugt i huset eller en anden skade såsom skimmelsvamp på dit badeværelse, er det vigtigt, at du får gjort noget ved skaden i tide. Vi står til rådighed alle døgnets timer med professionel hjælp. Vi har et højt serviceniveau og kommer altid til tiden. Vi tager os af din fugtskade, imens du bruger tid på andre gøremål.

Kontakt os for flere informationer

Når du flytter ind en lejlighed, er det en god idé at få afklaret spørgsmål såsom: hvem dækker vandskade i ejerlejlighed? Eller hvem dækker vandskade i lejebolig? Og hvad med genhusning? Når skaden først er sket, er det nemlig rart, at der er styr på ting som disse.

Vi står altid klar til at få bugt med din vandskade. Ønsker du at modtage flere informationer, så kontakt os på telefon 70 10 10 11 eller på mail kontakt@borupenterprise.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

skadeservice ved oversvømmelse
lager