Kloakservice

Kloakservice

Er din kloak tilstoppet og løber over? Vi rykker ud 24 timer i døgnet, og udfører kompetent og effektiv kloakservice.

Vil afhjælper problemet hurtigt og effektivt, uanset hvad der kræves. Vi klarer enhver tilstoppet kloak og varetager også den efterfølgende rengøring og sanering. Vores erfarne personale rykker ud med det samme og får afhjulpet stoppet, så der ikke sker skader på din ejendom og dit inventar, hvidevarer m.m.

Vi hjælper dig fra start til slut

Det kan være svært at lokalisere problemet i kloakken. Vi har udstyr og viden til kortlægge problemet og kan arrangere slamsugning, hvis der skulle være behov for dette. Ethvert problem kan løses når vi udfører kloakservice.

Blandt hyppige kloakproblemer ser vi typisk:

  • Tilstoppet toilet
  • Tilstoppet afløb i badeværelse
  • Tilstoppet hånd- og køkkenvask
  • Vanskeligere tilstoppet kloak

Fremgangsmåden, når vi rykker ud, er at vores projektleder kortlægger opgaven i tæt dialog med dig. Ved vanskeligere tilstoppede kloakker tilkalder vi en kloakmester med erfaring inden for forsikringsskade ift. kloaksystemer. Vi garanterer altid stor professionalisme og erfarne fagmænd til at løse hver eneste opgave. Når afløb er stoppet kan det føre til oversvømmelse, hovedsageligt i kældre.

Opfyldning sand kloak og fundament
etablering af rør ved bygning

Dækker forsikringen min skade?

Typisk er et tilstoppet toilet ikke en sag for dit forsikringsselskab. Ved et vanskeligere problem, eksempelvis hvor vi får brug for en slamsuger eller lignende, er det en god idé at få dit forsikringsselskab med ind over, så du eventuelt kan få dækket en del af omkostningerne. Vi hjælper dig gerne, i dialogen med din forsikringsudbyder.

Vores skadeservice er til for dig

Kontakt os i dag hvis du står med et pludseligt tilstoppet afløb. Vores skadeservice har åbent 24 timer i døgnet, alle ugens dage, 365 dage om året. Ring nu – så er vi straks på vej. Vi har kort responstid og dækker hele Danmark.

Ring til os på 70 10 10 11 for akut service eller send os en e-mail på kontakt@borupenterprise.dk. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, så rykker vi ud til dig og hjælper dig med din opgave