Stormskade

20 års erfaring

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mange år.

Akut udrykning 24/7

Vores mål er at yde en perfekt service, som altid er til tiden. Vi kommer hurtigt ud, når du har brug for det.

Vi dækker hele Danmark

Har du brug for vores hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud i hele landet.

Stormskade

Et dansk stormvejr kan forårsage store skader på alt fra tag til carport. Når uheldet er ude, er det vigtigt at få sikret skaden, så den ikke bliver kilde til andre, mere alvorlige skader. Hvis tagsten blæser væk, eller træer vælter ned i dit tag, kan regnvand trænge ind og forårsage store skader på loft og isolering. I værste fald kan det medføre, at du får fugt i væggene, som først opdages når der dannes kondensvand og efterfølgende skimmelsvamp. Skimmelsvamp er yderst sundhedsskadeligt og skal behandles hurtigst muligt ved hjælp af skimmelsvampsanering.

Hos Borup Enterprise er vi eksperter i at sikre din bolig, garage e.li. efter stormskader. Vi kan varetage sikring og oprydning af større ejendomme, fx hos boligforeninger. Vores medarbejdere er vant til at arbejde med skadeservice af ethvert omfang. Dagligt kører vi til både private, erhvervskunder og boligforeninger i hele Danmark.

Blandt hyppige stormskader ser vi ofte:

  • Huller i tag
  • Væltede hegn og havemure
  • Ødelagte vinduer og døre
  • Trampoliner, som er blæst gennem vinduer
  • Skader fra flyvende genstande
  • Træer, som er væltet ned i hus, carport m.m.

… og mange andre typer af skader.

væltet træ
stormskade

Oversvømmelse efter storm

I Danmark har vi store boligområder, som er særligt udsatte for oversvømmelse. Risikoen stiger når vi oplever storm og orkaner i områder ned til hav, fjorde og lavtliggende havnebassiner. Oversvømmelse opstår altså ofte, som indirekte resultat af stormvejr, og skal også behandles inden skaderne får store konsekvenser for vægge og bygningskonstruktioner. I værste fald kan vand og fugt forplante sig til hele konstruktionen, som holder dit hus og give gener i form af fugtskader og skimmelsvamp.
Hos Borup Enterprise hjælper vi også med rengøring og affugtning efter oversvømmelse af kælder, hus og byggegrunde m.m.

Lad din forsikring klare omkostningen

I langt de fleste tilfælde vil regningen lande hos dit forsikringsselskab, når du har fået stormskader på dit hus.
Når du har talt med dit forsikringsselskab, kan dit næste opkald passende være til os, hos Borup Enterprise. Vi yder professionel sikring af huller i tag og andre store og små stormskader. Yderligere foretager vi også rengøring og oprydning, uanset hvilke stormskader du står med.
Ring til os på 70 10 10 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så rykker vi hurtigt ud og hjælper med at sikre din bolig.